Lav KS-rapporter med få klik og gør afstanden mellem kontor og byggeplads kortere

Få en kvalitetssikringsplatform til det udførende byggeri med brugervenlighed i fokus, der samtidig samler din kommunikation og dokumenthåndtering til og fra byggepladsen, så du slipper for at sende en masse mails og håndtere Facebookgrupper.

Udvalgte kunder

Lav dine KS-rapporter med få kliks

Med Inspectly kan du nemt dokumentere og registere ved at tage billeder, optage video, indtale diktater samt skrive noter direkte fra appen. Alt bliver samlet på platformen, så I kan lave KS rapporter med få kliks.

Nem deling af vigtig viden og info

Undgå spredt kommunikation på et virvar af platforme og saml det i Inspectly. Beskeder kan automatisk oversættes til 12 sprog og blive læst højt, og I kan se, hvem der har læst beskederne.

Nå ud til alle jeres medarbejdere

Ikke alle har en arbejdsmail eller et telefonnummer. Med Inspectly kan I nå alle medarbejdere gennem Inspectly's app. Og I kan styre hvem der skal have, hvilke beskeder.

Træt af at sende mange mails og SMS'er? Gør som Tømrermester Mads Stadsgaard og saml alt i én platform

“Førhen delte vi informationer på mail, SMS eller opkald, og vi havde svært ved at holde styr på, hvor vores dokumenter lå, og hvem der sendte hvad og hvornår” Tømrermester Mads Stadsgaard.

Den hovedpine har han siden fået løst ved at bruge Inspectly, der giver ham redskaberne til at få styr på dokumenter, interne beskeder og virksomhedens arbejdsmiljø. Alt sammen i samme app, han i forvejen bruger til kvalitetssikring.

Få en mere overskuelig hverdag med én samlet indgang til kvalitetssikring og kommunikation

Med Inspectly kan du samle kvalitetssikring og kommunikation med medarbejderne på byggepladsen i samme platform. 

  • KS-rapport altid opdateret: Når registrerer dit arbejde journaliseres dokumentationen i Inspectly. Du kan med få klik automatisk generere KS-håndbog og løbende rapporter.
  • Brug branchens KS-skemaer: Importér branchens standardskemaer direkte fra Inspectly’s skemabibliotek og tilpas dem til dine egne standarder og behov.
  • Notifikationer ved opdateringer: Udvælg dokumenter, der automatisk skal udsende en notifikation, når de er blevet opdateret.
  • Kvittering for læsning: Udsend dine dokumenter som notifikationer til udvalgte medarbejdere, som derefter skal kvittere for at have læst dem.

Få en demo sendt direkte til din indbakke

Indtast din email og virksomhedsnavn, så sender vi videoen til dig med det samme. I videoen kan du se en hurtig gennemgang af Inspectly’s system til byggebranchen.

Scroll to Top